Marinka Lipsius

ML&P is een initiatief  van Marinka Lipsius.

IMG_6536

Marinka heeft een achtergrond in de Sociale Wetenschappen. Later richtten haar opleidingen en ervaring zich op leiderschap en Governance. Ze ontwikkelde haar sociale en zakelijke competenties in verschillende profit en non-profit contexten. Ze heeft ruime ervaring in leiderschap, gespreksvoering, coaching, conflicthantering, spreken in het openbaar en strategie-ontwikkeling.

Ze toonde haar lef, maatschappelijke betrokkenheid en business-mind in de Kili-challenge voor War Child. In 2015 beklom zij met en voor War Child de Kilimanjaro, een van de zeven summits. De voorbereiding, de beklimming, het bereiken van de top op 5892 m.; het was een buitengewoon leerzame tocht. Voor haar fondsenwerving werkte ze samen met verschillende business partners en artiesten. Lessen over leiderschap heeft zij met Behold International gebundeld in een uitgave rondom deze Challenge.

Ze is motivational speaker op het gebied van werken met ziel en zakelijkheid, visie en moed en maatschappelijke betrokkenheid. Haar opleidingen en werk gaven haar een grondig inzicht in organisatiedynamieken, leiderschap, de menselijke geest en gedrag. Ze combineert die kennis en ervaring nu om een betrouwbare en scherpzinnige partner op bestuurlijk niveau te zijn. Marinka is gecertificeerd toezichthouder, TMA professional en in haar vrije tijd voorlichter voor War Child.

Meer informatie vindt u op LinkedIn

Goed ontwikkelde zakelijke en sociale intuïtie, ondernemend en doelgericht, snelle en strategische denker met een warme persoonlijkheid, integere gesprekspartner.

Meer referenties vindt u hier:

http://helderzichtopgroei.nl/testimonials/

LinkedIn